DCL - SamenMeer

Informatie

Informatiebijeenkomsten

Incidenteel organiseren wij informatiebijeenkomsten. Deskundigen informeren u over uiteenlopende onderwerpen, die voor vijftigplussers interessant of van belang zijn. De toegang is vrijwel altijd gratis. Let op de aankondigingen via affiches en in de lokale pers.

Radioprogramma ‘Het Seniorenuur’

Elke zondag van 15.00 tot 16.00 uur (en een herhaling om 19.00 uur) zendt de Lokale Omroep Landsmeer (LOL) radioprogramma ‘Het Seniorenuur’ uit. U hoort muziek, actuele informatie en interviews. U kunt verzoekplaten aanvragen voor oudere dorpsgenoten of interessante onderwerpen voor interviews aanmelden bij de redactie (eventueel via het DCL).

De LOL is te beluisteren op de kabel FM 103,3 MHz, via de ether op FM 105,7 MHz, als geluid bij de tv-kabelkrant Landsmeer en via webradio op www.lokaleomroeplandsmeer.nl.

Contactpersoon: dhr. H.Olyrhook, tel. 482 4278


Informatieblad ‘De DienstBode’

‘De DienstBode’ is ons kwartaalblad voor bezoekers, vrijwilligers en belangstellenden. Elke keer een ander thema en onderwerpen of verslagen van activiteiten die interessant kunnen zijn voor vijftigplussers in Landsmeer. Ook is er plaats voor enkele vaste rubrieken, waaronder een gedicht, columns, de activiteitenagenda en een cryptogram voor wat hersengymnastiek.

Een groep vrijwilligers vormt de redactie. U kunt bij ons op kantoor kopij aanleveren.

De DienstBode komt bij de vrijwilligers en donateurs in de bus en is gratis verkrijgbaar bij SamenMeer en de Openbare Bibliotheek Landsmeer. Ook liggen er inkijkexemplaren in de wacht­kamers van Landsmeerse huisartsen en fysiotherapeuten. Eerdere edities van de Dienstbode kunt u nalezen op onze website.

 

Internet: www.dcl-landsmeer.info

Hebt u internet? Bezoek dan ook regelmatig onze website:

www.dcl-landsmeer.info. U vindt er actuele en vaste informatie van het DCL. Ook kunt u er eerdere uitgaven van De DienstBode nalezen.

Via het adres dienstenc.landsmeer@hetnet.nl kunt u zich ook per e-mail aanmelden voor clubs of cursussen of vragen stellen.

 

Persberichten

Wekelijks verspreiden wij een persbericht met aankondigingen van actuele activiteiten. U kunt zich via dienstenc.landsmeer@hetnet.nl aanmelden om regelmatig onze persberichten per e-mail te ontvangen. Zo hoeft u niets te missen.

 

SamenMeer-Inloop en activiteiten voor ouder Landsmeer | dienstenc.landsmeer@hetnet.nl